Avant 225 kuormaaja

Sorakauhalla

Avant 200 tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa pihasuunnitelmat ja haastaa naapurin kottikärryt!

Ensimmäinen vuorokausi

90,00 € (alv 24%)

72,58 € (alv 0%)

Lisävuorokaudet

90,00 € (alv 24%)

72,58 € (alv 0%)

YRITYSASIAKAS, KYSY TARJOUS PIDEMMÄKSI AIKAA!

Kuvaus

Avant 200-sarjaan on pakattu hämmästyttävä määrä tehoa ja monipuolisuutta koneen pieniin ulkomittoihin nähden. 200-sarjan perusrakenne, runko-ohjaus ja hydrostaattinen neliveto on samanlainen kuin isommissa Avanteissa, vain kokoluokka on pienempi.

Helppo kulku ohjaamoon, hyvät tilat isommallekin kuljettajalle, loogiset ja helppokäyttöiset hallintalaitteet ja erinomainen näkyvyys työalueelle tekevät ajamisesta ja työnteosta miellyttävää ja tehokasta. Työlaitteiden kytkeminen ja vaihtaminen on erittäin helppoa ja nopeaa Avant-pikakiinnityksen ja hydrauliikkaletkujen sarjapikaliittimen ansiosta.

200-sarjan on varustettu nostopuomilla kuten isommatkin mallit. Sen nostokyky on noin 350 kg ja nostokorkeus 1,4 m, mikä helpottaa monien pihan ja mökin nosto- ja siirtotöiden tekemistä ratkaisevasti. Ja 200-sarjan hydrauliikan teho, jopa 42 l/min öljyntuotto työlaitteelle Avant 225:ssä, mahdollistaa työlaitteiden erittäin monipuolisen käytön: mm. 1,5 m ruohonleikkuri, lumilinko, niittomurskain ja muut hydraulikäyttöiset työlaitteet toimivat hienosta.

Sopivat lisälaitteet

lisalaite-a200