Avant e527 kuormaaja

Sorakauhalla

Sopii erityisen hyvin sisätiloihin, joissa ilmanvaihto on vähäistä tai olematonta, sekä joissa koneiden melulle on asetettu tiukat rajat.

  • Akkukäyttöinen kuormaaja
  • Täysin päästötön, erittäin hiljainen, alhaiset käyttökustannukset
  • Tyyppihyväksytty ROPS-turvakaari + FOPS-turvakatto vakiovarusteena

Työlaitteiden pikakiinnitys ja sarjapikaliitin työlaitteiden hydrauliletkuille on sama kuin muissa Avanteissa, joten koko laaja työlaitevalikoima on soveltuvin osin myös e-sarjaan sopiva. Vakiovarusteena olevan sisäänrakennetun akkulaturin ansiosta e-sarjan akkujen lataaminen on helppoa, ja normaali 230V/16A pistorasia riittää. E-sarjalla voidaan myös työskennellä akkujen lataamisen aikana latausjohto kytkettynä.

Avant e527 sisältää suuremman litiumioniakun (27 kWh). Kuormaajamalli sopii erinomaisesti vaativaankin ammattikäyttöön, esimerkiksi rakennus- ja purkualan urakoitsijoille. Käyttöaika keskiraskaassa työssä on vallitsevista olosuhteista riippuen jopa 6 tuntia, joten aamulla täyteen ladatulla Avant e527:llä voi tehdä töitä koko päivän lähestulkoon kaikilla työmailla.

Ensimmäinen vrk

240,61 € (alv 24%)

194,04 € (alv 0%)

Lisävuorokaudet

174,89 € (alv 24%)

141,04 € (alv 0%)

YRITYSASIAKAS, KYSY TARJOUS PIDEMMÄKSI AIKAA!

Kuvaus

Sopii erityisen hyvin sisätiloihin, joissa ilmanvaihto on vähäistä tai olematonta, sekä joissa koneiden melulle on asetettu tiukat rajat.