Vuokrausehdot

Vuokrausehdot

Yleistä

Tilauksesta lähetetään asiakkaalle tilausvahvistus, mikäli tilausvahvistuksessa on jokin väärä tieto edellytämme asiakkaalta korjausta ennen tilauksen toteutumista. Muutoin tilaus toimitetaan tilausvahvistuksen mukaisesti.

Kone- ja laitevuokraukset maksetaan käteisellä tai korttimaksuna koneen tuonnin / lisälaitteen noudon yhteydessä joko Avantpalvelun toimipisteessä tai asiakkaan ilmoittamassa osoitteessa, sopimusasiakkaat laskutus 10 päivää netto.

Konevuokrauksessa kone toimitetaan asiakkaalle tankki täynnä ja konetta noudettaessa tankki tulee myös olla täynnä. Muutoin veloitamme polttoaineesta seuraavanlaisesti:


Avant 400 – 500 –sarjat: 105,00€ / Kone
Avant 600 – 700 –sarjat: 135,00€ / Kone
Leguan 135: 35€/ Kone
Kramer / Wacker Neuson: 3,90€ / L
Kobelco SK17, Leguan 190: 105,00€ / Kone

Konevuokrauksen yhteydessä toimitetaan 20 l polttoainekanisteri, kanisterin käyttö on maksutonta. Mikäli kanisteri ei ole täynnä koneen noudon yhteydessä, veloitamme polttoaineesta 78,00€.

Konekuljetuksista veloitamme erikseen. Hinnoittelemme kuljetukset tapauskohtaisesti. Pyydä tarjousta.

Vuokrauksen yhteydessä henkilöllisyys todistettava.

TILAUKSEN PERUUTUS

Mikäli asiakas haluaa perua tilauksen, peruutus on tehtävä 2 päivää ennen vuokrausajankohtaa. Peruutusmaksu 20% vuokrauksen loppusummasta.

VUOKRALLEANTAJAN VASTUU

Vuokralleantaja vastaa kaluston normaalista kulumisesta aiheutuvista korjauskustannuksista. Vuokralleantaja ei vastaa kaluston käytöstä tai rikkoutumisesta Vuokralleottajalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista.

VUOKRAAJAN VASTUU

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrakalustolle vuokra-aikana huolimattomuudesta ja virheellisestä käsittelystä sekä puutteellisesta huollosta aiheutuneet vahingot ja kustannukset. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokra-aikana tuhoutuneen tai kadonneen kaluston sen todellisen arvon mukaan.

Henkilönostimia saa käyttää maalaus tai rappaustöihin, mutta vuokraajan vastuulla on työkoneen suojaus. Työkoneiden pesuhinnoittelu:
Korkeapainekuumavesipesu: alkaen 80,60€/tunti
Maalin poisto alkaen 120,00€/tunti

MUUT EHDOT

Vuokrakone on Vuokralleantajan toimesta vakuutettu. Asiakkaan omavastuu 1800,00€.

Vuokralleantaja on toimittanut vuokrakoneen Vuokraajan osoittamaan kohteeseen ja noutaa vuokrakoneen sovittuna ajankohtana. Vuokraajalla ei ole oikeutta kuljettaa konetta ja siirtää toiselle työmaalle ellei asiasta ole sovittu erikseen vuokrauksen yhteydessä.

Vuokraaja on saanut perehdytyksen vuokrakoneen hallintalaitteisiin ja käynyt läpi Vuokranantajan kanssa mahdolliset riskitilanteet.

Yli 2 viikon vuokrauksissa ensimmäinen 2 viikon vuokra laskutetaan kun kone on toimitettu asiakkaalle.

Kaikki hinnat sisältävän voimassa olevan arvonlisäveron.